Ny giv for Rakkestadskolen

På forsommeren i år gikk Rakkestad Venstre inn for bygging av ny Kirkeng skole i Degernes. Etter dette har Krf, og nå også Senterpartiet, signalisert at de går inn for det samme. Det er veldig bra da dette betyr at vi allerede har flertall for det forslaget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Kirken Skole

Foto: Rakkestad kommune

Vi har merket oss at enkelte har vært frampå i avisen og anbefalt å legge ned Kirkeng skole med argumenter som; " det er for få førsteklassinger i Degernes " og " flere sender ungene til Bergenhus ". Rakkestad Venstre ser annerledes på det – vi ser tvert imot på dette som argumenter for å satse på Kirkeng, ikke for å legge ned. En nedleggelse av Kirkeng vil være begynnelsen på nedleggelsen av Degernes sentrum mens å satse på en ny skole vil være et viktig tiltak for å gjøre Degernes til et attraktivt sted å etablere seg for småbarnsfamilier.

Men vi må heller ikke glemme Os skole hvor bla. den gamle fløya sårt trenger en oppussing. Vi håper at vi også her får med oss de andre partiene slik at vi får til et skikkelig løft for Rakkestadskolen, det fortjener både elevene og lærerne.

Elin Gjerberg og Ola M. Wergeland Krog
Rakkestad Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**