Luster Venstre gjorde det veldig bra i kommunevalet 2011

Gleda var stor da resultatet av valet kom rett etter midnatt, Luster Venstre hadde gjort sitt beste val på 30 år.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Gleda var stor da resultatet av valet kom rett etter midnatt, Luster Venstre hadde gjort sitt beste val på 30 år. Det vart starta drøftingar med dei andre partia allereie om natta for å sikre seg posisjonar i dei kommande fire åra. Etter lange samtaler med fleire parti vart ein til slutt einige med Krf om eit samarbeid med felles liste for val til formannskapet og Plan- og forvaltning. Dette samarbeidet fører til at Venstre får fast plass + andre vara til formannskapet, og i Plan og forvaltning får me fyrste og tredje vara.
På eit møte på Pyramiden mellom alle parti — AP, vart det inngått avtale om å Støtte Ivar Kvale (SP) som ordførar og Geir Arve Sandvik (H) som varaordførar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**