Venstre inviterer til medlemsmøte før fordeling av politiske verv

Ønsker du å delta i et av Risørs mange politiske utvalg for perioden 2011-15? Ja da er tiden moden for å ta kontakt med Risør Venstre. Totalt er det en rekke politiske verv som skal fordeles og Venstre legger opp til en bred diskusjon på et åpent medlemsmøte i god tid før vervene skal fordeles, sier leder i Risør Venstre Jan Einar Henriksen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Risør Venstre inviterer til medlemsmøte for å diskutere fordfeling av politiske verv, og ppfordrer alle til å melde fra om ønsker og innspill

Risør Venstre inviterer til medlemsmøte for å diskutere fordfeling av politiske verv, og ppfordrer alle til å melde fra om ønsker og innspill
Foto: Runar Nes

Kom med ønsker og innspill
Vi vil legge ut en samlet oversikt over alle politiske verv som skal fordeles slik at alle kan melde seg på og komme med ønsker og innspill til saksområder de kunne tenke seg å bidra politisk. Selve medlemsmøtet vil vi gjennomføre i månedskiftet september/oktober 2011 og det er fint om flest mulig tar kontakt før møtet slik at vi rekker å lage en oversikt over alle innspill og ønsker avslutter Henriksen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**