Per Østvold blir ny leder av Grünerløkka bydelsutvalg

Per Østvold fra SV blir ny leder av Grünerløkka bydelsutvalg. Dette er klart etter at SV, Høyre og Venstre har inngått en valgteknisk samarbeidsavtale. Miljøpartiet De Grønne har siden sluttet seg til avtalen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


Avtalen inngås med de samme partene som forrige periode. Den innebærer at SV beholder ledervervet i bydelsutvalget og Høyre får nestlederen. Venstre, Høyre og SV får ledervervene i henholdsvis Byutviklingskomiteen, Helse- og sosialkomiteen og Oppvekst-, miljø- og kulturkomiteen.

Venstre får i tillegg nestleder i Helse- og sosialkomiteen og Oppvekst-, miljø- og kulturkomiteen, mens Høyre får nestleder i Byutviklingskomiteen. Avtalen sikrer også at alle partier vil være representert i alle komiteene.

-Vi vet at SV primært ønsket en avtale på sosialistisk side. Når det ikke førte frem, er vi svært fornøyd med å få til en avtale som sikrer både Venstre, og resten av partiene i bydelsutvalget gode rammevilkår, sier Venstres gruppeleder Jarl W. Alnæs. -Vi tror i tillegg at det er sunt at ihvertfall et bydelsutvalg i Oslo har en BU-leder som hverken er fra AP eller Høyre.

Avtalen som er inngått er kun av valgteknisk art, og binder ingen av partiene til politisk samarbeid.

Kontaktinformasjon:

Per Østvold (SV) – Tlf: 916 94 130
Ulf Granli (H) – Tlf: 984 84 498
Jarl W. Alnæs (V) – Tlf: 905 70 162

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**