Lokalpolitisk nettverk 22. oktober

Lørdag 22. oktober inviterer Østfold og Akershus Venstre til Lokalpolitisk nettverk på Ski rådhus, Idrettsveien 8. Dette blir den første samlingen etter valget for alle som er engasjert eller ønsker å engasjere seg i Østfold Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Fra LPN-samlingen i Drammen

Samlingen er gratis, inkluderer lunsj, og varer fra klokken 1000 til 1700.

På Lokalpolitisk nettverk vil Venstres folkevalgte få opplæring i folkevalgtarbeid på Venstre-måten. Venstre-folkevalgte er ikke byråkrater som forvalter administrasjonens interesser, men kritiske og konstruktive ombud på vegne av sine velgere. Samlingen vil også være nyttig for de som ikke ble folkevalgt i denne runden, og for tillitsvalgte i lokallag som er apparat rundt sine folkevalgte.

Kostnadene ved arrangementet dekkes av Venstres Hovedorganisasjon og Østfold Venstre.

Fullt program for dagen sendes ut når det er klart.

Meld deg på ved å sende en e-post til [email protected] innen torsdag 20. oktober.

Hjertelig velkommen!

Med vennlig hilsen
Styret i Østfold Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**