Mona Hellesnes valgt til fylkesvaraordfører

På det konstituerende fylkestinget 19. oktober ble Venstres Mona Haugland Hellesnes valgt til fylkesordfører med 34 mot 23 stemmer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Mona_Haugland_Hellesnes

Foto: Reinhold Kager

– Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven de neste fire årene. Fylkesvaraordføreren jobber sammen med den nye fylkesordføreren om en rekke utfordrende, men viktige oppgaver for Hordaland. Det gir meg også nye muligheter til å vise frem Venstres gode løsninger, og det er en oppgave jeg påtar meg med stor ydmykhet, sier Mona.

Stort flertall
Etter valget gikk Venstre inn i valgteknisk samarbeid med Høyre og Frp. På det konstituerende fylkestingsmøtet fikk Mona derimot støtte fra flere enn disse partiene.

– Det er gledelig at også KrF støttet meg, selv om vi ikke ha noe formelt samarbeid. Jeg føler at jeg har et solid mandat fra fylkestinget og fra velgerne til å ta på meg dette vervet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**