Hallstein B. Bjercke

Hallstein Braaten Bjercke er Oslo kommunes byråd for næring og kultur

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

Hallstein Bjercke.

Foto: –

Hallstein B. Bjercke (34) som er bosatt på Godlia er Venstres nærings- og kulturbyråd. Bjercke kommer fra stillingen som direktør for myndighetskontakt i IKT Norge, og har tidligere vært rådgiver for Venstres stortingsgruppe.

Byråden for næring og kultur har ansvar for kommunens eiendomsportefølje gjennom foretakene Undervisningsbygg, Omsorgsbygg og Boligbygg, og forvalter kommunens aksjer i Hafslund ASA og Eco Energi AS. Til feltet ligger også ansvaret for skjenkepolitikken. Kulturetaten, Oslo Kino AS, Oslo Nye Teater AS og Oslo Konserthus AS rapporterer til byråden for næring og kultur.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**