Venstre gikk mot nytt lekeland

I den nye delen av Sørlandssenteret ble det søkt om dispensasjon til å drive lekeland på 2300 kvadratmeter. Saken var oppe til behandling i byutviklingsstyret en knapp time før lekeland var planlagt åpnet. Venstres representant i byutviklingsstyret, Solveig Nilsen, stemte mot etableringen av lekeland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**


– Dette er byutvikling. Som politikere skal vi mene noe om hvilken vei byen skal utvikle seg, vi skal mene noe om hva vi ønsker i sentrum og hva vi ønsker i næringsparken. Venstre ønsker ikke underholdning og opplevelse i næringsparken, sa Venstres Solveig Nilsen.

De fire stemmene fra MPG, Ap og Venstre stemte mot dispensasjonen om å drive lekeland. Frp, Høyre og KrF, med tilsammen fem representanter, ønsket etableringen velkommen.

Les også artikkel i Fædrelandsvennen her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**