Solveig Schytz twitrer fra Zerokonferansen

Akershus Venstres nestleder, Solveig Schytz deltar på årets Zerokonferanse på Gardermoen. Zerokonferansen er en viktig arena for diskusjon om klimatiltak og -teknologi. Tidligere guvernør i California, Arnold Schwarzenegger, er hovedinnleder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**

 Solveig Schytz er fylkestingsrepresentant og gruppeleder for Venstre.

Solveig Schytz er fylkestingsrepresentant og gruppeleder for Venstre.
Foto: Gisle Bjørneby 2011

Solveig Schytz twitrer fra konferansen:
@sschytz

Følg også Akershus Venstre på: @AkershusVenstre

Tidligere guvernør i California Arnold Schwarzenegger vil holde hovedinnledningen på årets Zerokonferanse 21. november 2011. Som guvernør satte Arnold Schwarzenegger California i det internasjonale førersetet når det gjelder handling mot klimaendringer, og gjorde delstaten til et globalt forbilde for politikere og næringslivledere som har som mål å gjøre noe for å stoppe den globale oppvarmingen.

Les mer om Zerokonferansen her.

Les mer om Akershus Venstres miljøpolitikk her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 12 år siden.**