Mener Arbeiderpartiet bør konsentrere seg om politikk

Venstre mener APs utsagn om at “Bergenseren” er propaganda er å overreagere.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Julie_Andersland_pressebilde_2011_kvadratisk

Foto: Tor Blaha

– Det er selvsagt at “Bergenseren” er et informasjonsorgan for byrådet, som er den øverste ledelsen for Bergen kommune. Avisen er ikke en tverrpolitisk valgavis for bystyret, sier Julie Andersland, gruppeleder for Venstre.

– Det er helt naturlig at byrådet uttaler seg om budsjettet de har fått flertall for i bystyret. Her er det Ap som overreagerer.

– Jeg er litt oppgitt over utspillet fra Ap. Her leser vi i avisen at Filip Rygg sier at kollektivsystemet i byen kan kollapse i vinter på grunn av byrådets datokjøring, og så henger Arbeiderpartiet seg opp i hvem som er intervjuet i “Bergenseren”. La oss nå konsentrere oss om de viktige sakene.

Les saken i Bergensavisen tirsdag 31. januar.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**