Foyn Thomassen fortsetter som leder

Kristiansand Venstres Heidi Foyn Thomassen fortsetter som leder av det felles fylkeslaget, Agder Venstre. Årsmøtet på Lindesnes fyr var godt besøkt og lokallaget i Kristiansand stilte med en stor delegasjon som markerte seg både i de politiske debattene og ble valgt til flere spennende verv. Her finner du en oversikt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Heidi Foyn Thomassen Årsmøte Agder Venstre 2012

Heidi Foyn Thomassen har vært leder av det felles fylkeslaget siden årsmøtet 2011. Hun hørte da til Lillesand Venstre, men har nå flyttet til Kristiansand og engasjerer seg også aktivt i lokallaget. Med seg som nestledere det neste året får hun Stein Inge Dahn fra Mandal og Pål Koren Pedersen fra Arendal. Du kan lese mer om Heidi og få en oversikt over det nye styret her.

Årsmøtet valgte også Vest- og Aust-Agder Venstres delegasjoner til landsmøtet i Venstre, som avholdes i Bærum i midten av april. Fra Kristiansand reiser Heidi Foyn Thomassen som medlem av Venstres landsstyre. I tillegg ble lokallagsleder Jan Kenneth Stavenes valgt som delegat, mens Kristiansand Venstres kulturpolitiker, Cecilie Nissen, er første vara til delegasjonen. Bystyremedlem Eva Kvelland er fra før av delegat i kraft av å være direktevalgt medlem av Venstres landsstyre. Unge Venstres Kathrine Næss Hald reiser til landsmøtet som en del av ungdomsorganisasjonens delegasjon.

Årsmøte Agder Venstre 2012 Delegasjon Kristiansand

Kristiansand Venstre på årsmøtet:
Bakerst f.v.: Jan Edvard Næss Jerstad, Are Totland og Magne Bartlett.
Midten f.v.: Dag Vige, Emma Lind, Solveig Toreid Knudsen, Torunn Sandvand, Eva Kvelland, Sverre Aune og Jan Kenneth Stavenes.
Foran f.v.: Cecilie Nissen, Kathrine Næss Hald og Simon Rønning Andersen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**