-Mobilskatten er blitt gammeldags

Fra og med 2006 ble det innført sjablonbeskatting av mobil, fasttelefon og bredbånd som blir betalt av arbeidsgiver. Siden den gang har imidlertid utviklingen i mobilverdenen har gått fort. -Mobilbeskatningen er blitt gammeldags og er ikke tilpasset dagens bruk, sier Venstrerepresentant Borghild Tenden

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Borghild Tenden

Foto: Ingvild Boe Hornburg

Sammen med Trine Skei Grande har hun lagt frem et forslag til en ny gjennomgang av ordningen for Stortingets finanskomité. I sitt forslag påpeker Venstre-representantene at svært mange bedrifter nå utelukkende bruker mobiltelefoner og ikke lenger har fasttelefon på arbeidsplassen. De fleste bruker dessuten samme mobil på jobben og privat.

Les hele saken på Dagensit.no.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**