Her er Trondheim Venstres styre!

Trondheim Venstre har fått et nytt styre bestående av fantastisk engasjerte og dyktige medlemmer! Her får du en kort introduksjon av de som er kommet inn i det nye styret:

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Leder: Ina Roll Spinnangr

Ina jobber som strategisk rådgiver for Engasjert byrå i Trondheim. Du finner mer informasjon om Ina hvis du trykker på “politikere” på Trondheim Venstres hjemmeside. Ina brener for Venstres politikk og har egen blogg, den liberale bølge.

Organisatorisk nestleder: Jan Ove Flå

Jan Ove er en glad og trivelig mann som brenner for å skape gode team. Han har lang erfaring med organisatorisk ledelse, blant annet fra forsvaret. Han jobber på Ki-kompetanse- der han bidrar til at andre lykkes. Det vil han gjøre i Venstre også- og vi er kjempeglad for at han vil ta en lederrolle for teamet!

Politisk nestleder: Snorre Vikdal

Snorre er et politisk talent av de skjeldne med en sylskarp retorikk og uredd fremtoning. Han jobber på Heimdal Medisiniske senter som psykomotorisk fysioterapaut og har vært medlem av Venstre lenge. Nå har han bestemt seg for å bli aktiv og vil garantert bidra til at Venstre blir enda mer synlig i Trondheim.

Styremedlem og gledesspreder: Tove Lill Karlsen

Tove er en av de mest positive menneskene vi har i partiet! Hun er alltid smilende og glad, kommer med gode ideer og har tonnevis av kunnskap. Hun engasjerer seg spesielt for studentene i Trondheim og jobber for StudiebyEN.

Unge Venstres representant: Matias B. Eilertsen

Matias tar en bachelor i økonomi ved NTNU og er en politisk ringrev i Unge Venstre. Han er en av de vanskeligste du kan møte i en debatt eller i diskusjon om formelle regler; denne mannen kan sakene sine! Han brenner for økonomisk politikk og en en av de som virkelig har utpekt seg som et talent i Unge Venstre.

Liberale studenters representant: John Christer Rusti

John Christer er leder av Liberale studenter og har et brennende engasjement for en mer human ruspolitikk og flere andre viktige Venstre-saker. Han er kjent for mye kunnskap og godt humør. John Christer kan tenke seg å bli politisk rådgiver. Han vil bli et meget sterkt bidrag til det nye styret!

1. vara: Vidar Wahlberg

Vidar har vært med i styret en stund og jobber i Kantega. Han er den med størst teknisk kompetanse og har allerede hjulpet oss å forenkle en del administrasjon. Han er en god støttespiller og en av de skarpe guttene som vi er så heldig å ha flere av i partiet. Han skriver godt og er en av de mer usynlige talentene bak mange gode innlegg.

2. vara: Anniken Glein

Anniken er en meget klok dame med lang erfaring og mange verdifulle bidrag. Hun er rådgiver for Trondheim kommune i Kulturenheten og kjenner mange utfordringer og muligheter fra innsiden. Hun driver også nettbutikk innen interiør, redesign og gjenbruk. Hun er alltid i godt humør, og en glede å treffe hver gang!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**