Vestkantbadet reddet!!

Venstres byråd Ola Elvestuen bekrefter i gårsdagens Aften Aften at Vestkantbadet er sikret drift så lenge han er byråd! Dette er svært gledelig for Frogners innbyggere som har slått ring rundt sin “folkebadperle”!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Også for Frogner Venstre er dette en gledens dag! Bydelslaget har hatt bevaring og drift av Vestkandbadet som en av sine prioriterte oppgaver høsten 2011 og våren 2012.

Vestkantbadet har en viktig folkehelsefunksjon for bydel Frogner som har en aldrende befolkning som trenger gode og tilgjengelige tilbud for vedlikehold av både fysisk helse og sosiale nettverk. Dette er prioriterte oppgaver i forbindelse med innføring av Samhandlingsreformen som nettopp tar sikte på å styrke befolkningens evne til egenomsorg og mestring.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**