Resolusjon fra Fylkesårsmøte i TV: En stemme til Venstre er en stemme på Venstre-politikk!

Venstre må søke makt for å gjøre Norge mer liberalt. Det betyr en ambisiøs miljøpolitikk, en anstendig innvandringpolitikk, satsning på kunnskap og forskning, en fremtidsrettet næringspolitikk samt en varm og inkluderende velferdspolitikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Det er behov for en ny regjering etter valget i 2013. Venstre vil delta i regjeringsforhandlinger med alle de nåværende opposisjonspartiene. Resultatet av valget og forhandlingene vil avgjøre om Venstre skal delta i en regjering

Venstre kan ikke sitte i eller støtte en regjering som går mot partiets grunnleggende verdier. Det er en forutsetning at en regjering Venstre deltar i fører en mer miljøvennlig politikk enn den sittende regjering.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**