Nordstrand Venstre sikrer gjenåpning av parkeringsplassen ved Lamberseter senter

Plassen mellom Lambertseterklubben og det gamle senteret er regulert til friområde, og har ligget ubenyttet siden det nye senteret ble åpnet i oktober 2010. Bydelsutvalget har ønsket at parkeringsplassen blir benyttet midlertidig, inntil det er fattet et vedtak om fremtidig bruk. Det virkelige gjennomslaget for å få åpnet plassen for midlertidig parkering kom først da Nordstrand Venstres Ane Wigers og Kristen Meltvedt ba samferdsels- og miljøbyråd Ola Elvestuen komme på befaring til Lambertseter sist uke. Byråden så det absurde i situasjonen og lovet å ta de initiativ og grep som trengs for å løse saken.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Les hele saken i Nordstrand blad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**