– Viktig miljøbivirkning

– Etablering av et friidrettsanlegg på Kalnes fører ikke bare til at vi får et topp friidrettsanlegg, men at man endelig får ryddet opp i den forurensede grunnen, sier Per Magnus Finnanger Sandsmark (V)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Per Magnus Finnanger Sandsmark

Foto: Helge Eek

Venstre har støttet idrettsanlegget på Kalnes ut fra at dette er god og viktig idretts-, utviklings-, folkehelse- og skolepolitikk.

– En viktig bivirkning av vedtaket er at det blir ryddet i grunnen på Kalnes etter den gamle fyllinga. Å rydde opp og sikre grunnen fri for miljøgifter er svært viktig og svært positivt, sier Finnanger Sandsmark.

Derfor stemte ikke Venstre for endring av avtalen med Sarpsborg kommune, slik FrP ønsket.

– Det er viktig for miljøet og for idretten at dette blir gjennomført raskt og ordentlig. Også er det viktig at fylkeskommunen som en seriøs aktør forholder seg til avtaler som er fremforhandlet, sier Per Magnus Finnanger Sandsmark (V).

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**