Ny styreleder i NKS Rehabilitering Sørlandet AS

Torild Gregersen ble i dag valgt som ny styreleder i NKS Rehabilitering Sørlandet AS. Det ble klart på dagens generalforsamling og Gregersen overtar styrledervervet etter Knut Henning Thygesen som gå ut av styret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Dag Jørgen Hveem fratrer styret etter eget ønske

Dag Jørgen Hveem fratrer styret etter eget ønske
Foto: Trond Svenningsen

I tillegg ble Michel Esnault valgt som ny styremedlem, og erstatter Dag Jørgen Hveem som fratrådte etter eget ønske av jobbmessige grunner.

Det blir nå stilt store forventninger til at det nye styret skal bringe prosjektet noen viktige skritt videre mot realisering av rehabiliteringssenteret. Gregersen har helsefaglig bakgrunn, erfaring fra prosjektledelse og rehabilitering samtidig som Esnault underviser i prosjektledelse.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**