AP-vokterne

Det er lite overraskende at Leif Egil Andreassen og Arbeiderpartiet er mer opptatt av Venstre enn å fremme egen politikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Per E. Braseth-Ellingsen

Foto: Tommy Ødegaard

Det kan henge sammen med at dagens regjering er gått fullstendig tom for ideer, og fører blant annet en miljø- og asylpolitikk som knapt kan bli verre. Venstre vil ha en ny regjering etter valget i 2013 som gir landet en ny retning og en ny politikk. Vi vil snakke med alle borgerlige partier etter valget for å gi Norge en ny regjering som er i stand til å bygge ut dobbeltspor i Østfold, satse på skole og forskning, og gi næringlivet bedre vilkår. Gjennomsnittet av alle målinger i februar gjorde Venstre til Norges fjerde største parti, så vi har det ikke så fælt, Andreassen.

Samtidig som Venstre ønsker en ny regjering, så ser vi det som usannsynlig at vi kommer til å sitte i regjering sammen med Frp. Det er på grunn av at de politiske forskjellene innenfor miljøpolitikken, asylpolitikken og offentlig pengebruk er for store. Men vi skal snakke med alle borgerlige partier etter valget i 2013, slik at en stemme på Venstre er en stemme på mer Venstre-politikk og en ny regjering.

Per E. Braseth-Ellingsen
Leder Fredrikstad Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**