Når kommer gangveien mellom Åsen og Åsenfjord?

Bygging av gang- og sykkelveg langs fylkesveg 753, mellom Åsen og Åsenfjord, har stått på ønskelisten i mange år. Som eneste parti stemte Venstre i fylkestinget for å åpne for kommunal forskuttering av denne gangveien. Det skriver avisa Frostingen i dag. -Om det ikke hadde vært mulig å forskuttere hele strekningen, burde det vært en grei mellomløsning å forskuttere deler av strekningen, sier Venstres gruppeleder i fylkestinget Andre N. Skjelstad til avisa.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

Saken ble behandlet som et tilleggsforslag til fylkeskommunens budsjett for 2012. "Nord-Trøndelag fylkeskommune vil åpne for kommunal forskuttering av gang- og sykkelvei mellom Åsen og Åsenfjord i Levanger kommune" var Venstres forslag til vedtak.

-Venstre vil bedre fremkommeligheten og øke trafikksikkerheten på denne strekningen. Samtidig vet jeg at veien er smal, noe som resulterer i at det ikke gåes eller sykles i det hele tatt, sier partiets fylkestingsrepresentant Andre N. Skjelstad.

Les hele saken i Frostingen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**