Helsepolitikk og valg på landsmøtet

I helgen har Venstre landsmøte. Fra Østfold møter Per Elling Braseth-Ellingsen, Britt Fladmark Holta, Christian Holstad Lilleng, Margrethe Motzfeldt, Rita Iren Sletner, Martine Lindh Løkke, Per Magnus Finnanger Sandsmark og Fredrik Molvig Dahl. Simen Saxebøl er 1. vara.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Landsmøtehotell 2012: Quality Hotel Expo

Foto: Quality Hotel Expo

Hovedtemaet på landsmøtet er “Velferd når du trenger det”, og Venstre skal bruke helgen på å vedta ny helsepolitikk. Østfold Venstre kommer til å kjempe for at behandling og oppfølging av rusavhengige blir en del av den helhetlige helsepolitikken.

Per Magnus Finnanger Sandsmark (22) fra Halden er foreslått til Venstres landsstyre. Han er utdannet kulturarbeider, sitter i fylkestinget, leder kulturutvalget i Halden og arbeider for tiden i Venstres stortingsgruppe med skole-, forsknings-, kultur- og transportpolitikk.

Den kanskje største spenningen på landsmøtet er kampen mellom Guri Melby og Terje Breivik som ny 2. nestleder i partiet. Venstre skal også diskutere regjeringssamarbeid og flere uttalelser. Østfold er svært fornøyde med at fylkeslagets forslag til kulturuttalelse er foreslått behandlet. Det er også viktig for Østfold Venstre å kjempe for en bedre tilrettelagt skole, dobbeltspor til Halden og at landsmøtet vedtar en ambisiøs klima- og energipolitikk.

Det vil komme oppdateringer fra Østfold Venstre på denne nettsiden gjennom hele landsmøtet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**