Medlemsmøte om velferd onsdag 25. april

Onsdag 25. april 2012 inviterer Sola Venstre til medlemsmøte om velferdspolitikk. Per A. Thorbjørnsen har ledet Venstres hoveutvalg for velferd og vil informere om både arbeidet her samt målene som ble vedtatt på landsmøtet i år.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Leder for Sola Venstre, Eli Aspen vil også fortelle om turen til Fredricia, hvor hun deltok sammen med representanter fra utvalg for levekår, administrasjonen og ledere i helsesektoren i Sola kommune. Vi håper på en debatt om hvilke lokale politiske føringer Venstre ser for seg fremover for å løse utfordringer i kommunen, i forhold til samhandlingsreformen og andre utfordringer vi har innen området.

omsorgshender

Foto: .

Dato: 25. april
Kl: 19.00
Sted: Erlingsalen Sola Rådhus

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**