Møte om stortingsvalget

Venstre i Skedsmo, Rælingen og Lørenskog inviterer til felles møte om stortingsvalget på Skedsmo rådhus mandag 30. april fra kl. 19.30-21.00. Hovedtema blir diskusjon rundt mulige kandidater og utarbeidelse av en liste i prioritert rekkefølge som skal sendes inn til nominasjonskomitéen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Stortinget

Foto: Gunn-Torill Homme Mathisen

Her er alle innspill velkomne, på alle de 23 plassene som skal bekles på Akershus Venstres stortingsvalgliste. Dette er din viktigste mulighet før selve nominasjonsmøtet i november til å påvirke hvem som havner på listen, og i hvilken rekkefølge. Hvis du ikke har mulighet til å komme på møtet, kan du også sende dine innspill til [email protected] i forkant.

På møtet vil vi også diskutere prosessen frem mot nytt stortingsvalgprogram og felles Venstre-arrangementer på Nedre Romerike i tiden fremover.

Vel møtt!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**