To kandidater fra Nord-Fron med i duellen om Superlørdag

Oppland Venstre skal holde en helt ny type nominasjonsprosess for Stortingsvalget 2013. Etter innspill fra blandt annet Mikkel Dobloug ble hele nominasjonsprosessen oppgradert og åpnet slik at det nå er medlemmene som skal rangere kandidater, ikke en lukket komité. Det hele kuliminerer i en Superlørdag den 9. juni på Lillehammer der det blir presentasjoner, spørsmål og valgkamp med litt amerikansk twist. De to som er med å kjempe om plassene er blandt annet Mari Holmestad og Mikkel Dobloug.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


PRESENTASJON AV MIKKEL DOBLOUG.

Mikkel Dobloug

Foto: Fotobben

Navn: Christian Mikkel Dobloug
Alder: 33
Yrke: Selvstendig næringsdrivende
Bosted: Nord-Fron/Vinstra

Verv i dag:
Leder i Nord Fron Venstre
Styremedlem Oppland Venstre
Leder av Kontrollutvalget i Nord Fron
Kommunestyrerepresentant 2011-2015
Styremedlem Polarstjerneordenen

Tidligere verv og utmerkelser:
Politisk nesteleder Oppland Venstre
Direktevalgt vara til Venstres Landsstyre
Fast møtende vara til Norsk Kulturarv
Medstifter og styremedlem FREDET
Styreleder Vinstra idrettslag
Styreleder Sødorp grendelag
Styremedlem Nord-Fron kommunes boligstiftelse
Styremedlem Oslo Freedom Forum
Avisen Nationens bygdeprofil 2006
Innovasjon Norges bygdebyggerpris 2007


Hvorfor bør du bli Oppland Venstres førstekandidat?

Jeg ønsker å bli Oppland Venstres førstekandidat av flere grunner. Som selvstendig næringsdrivende og brennende kulturarv entusiast vet jeg hvor skoen trykker mange steder i Oppland. Om vi skal få en ny giv i Oppland trenger vi politikere med engasjement, kreativitet, ny giv og som tenker annerledes enn de andre politikerne.
Jeg har gode resultater å vise til lokalt med å bygge opp et lokallag fra å ikke eksistere, til å ha godt over 30 medlemmer og 9.9% oppslutning i en av de rødeste kommunene i Oppland. Du kan lese mer om meg og mine tanker og ideer på hjemmesiden min venstremikkel.no

Noen skal ha det til at jeg er en løs kanon på dekk, det stemmer delvis. Jeg er en kanon som skyter hardt og målrettet men løs er jeg ikke. Om vi skal komme over 4% slik vi har ligget på i alle Stortingsvalg i Oppland er vi nødt til å være modige, tørre å prøve nye ting, og til og med feile. Vi er nødt til å satse på personer som tør å mene noe, som har mot til å stå i stormen og som kan åpne munnen der andre tier. Trine Skei Grande var veldig klar på Oppland Venstres årsmøte, hun sa omtrent dette "ikke vær redd for å sende meg gråstein, jeg skal gjøre det til gull på 14 dager. Det viktigste er at dere sender en person som er engasjert, hardtarbeidende og som vil stå på for Venstre!"

Plettfrie, velfriserte, feilfrie politikere finnes ikke, og jeg er verken perfekt eller feilfri, men jeg er modig, engasjert, entusiastisk og veldig glad i Norges eldste og viktigste parti Venstre. Jeg håper at du som jeg ønsker et taktskifte i politikken og slippe til de yngre kreftene som kan bygge videre og bygge opp partiet sammen. Jeg er engasjert, hardtarbeidende og jeg vil stå på for Venstre sammen med deg!

Nasjonale presseoppslag
Dagbladet-2005
Lyntog – NATIONEN
Nationen
Nationens Bygdeprofil
Dagbladet
Aftenposten
Aftenposten
VIDEO- NRK.
E-24, Anmeldelsen av Lysbakken

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**