Progrock og rap i Årnes sentrum

Fritidsklubbens dag ble markert i dag, og Ungdomskafeen hadde invitert politikere og andre til en dag med musikk, aktiviteter og en appell.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Det var liv i sentrum da Ungdomskafeen markerte Fritidsklubbenes dag lørdag. Ungdommene selv sto for underholdningen og vartet opp med pop, rock, progrock og egne raplåter. I tillegg var det satt opp grill og kakebod, og mellom trærne nedenfor veien var det anledning til å forsøk bruskasseklatring med sikkerhetsutstyr.

Politikerne var spesielt invitert, og representanter fra Høyre og SV deltok, i tillegg til Sesselja Bigseth fra Venstre. Leder i styret av ungdomskafeen holdt en appell til politikerne hvor han oppfordret dem om opprettholde tilbudet.

– Nye ungdommer som kommer til fritidsklubben trenger ikke være redd for å føle seg utenfor, for her er vi som en stor familie. Hver eneste uke er det aktiviteter for ungdom her, og fritidsklubben er også et rusforebyggende tiltak. Ødelegger dere ungdomskafeen, ødelegger dere for ungdommene i Årnes, sa han.

Inne i kafeen ble det vist reklamefilm, og det var anledning til å prøve seg ved bordtennis- eller biljardbordet. Leder for styret oppfordret politikerne til å bli med på et slag, og Sesselja tok utfordringen – og tapte så det sang.

Les mer om arrangementet i Raumnes:
Klubbdag med åpen kafé
Klubbdag godt i gang på Årnes

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**