Møtefri mandag!

Som den inneklemte mandagen den er, så blir det ikke gruppemøte førstkommende mandag, 30. mai. Neste gang vi treffes er 7. mai i Østre Strandgate 1. Der blir det miljøverksted med Odd Einar Dørum og Audun Rødningsby. Husk også Kristiansand Venstres kulturdebatt på Haandverkeren 10. mai.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Dersom noen har ytterligere innspill til sakene som skal behandles i formannskapet, onsdag 2. mai, så kan dere kontakte Dag på [email protected]. Saklisten og sakspapirene finner dere som vanlig på Politisk Agenda på kommunens nettsider.

Vil du være med på miljøverkstedet 7. mai, kan du møte opp i Østre Strandgate 1, kl. 17.00 (merk tiden). Meld deg gjerne på på Facebook-arrangementet. På Facebook kan du også lese mer om debatten om kulturpolitikk, 10. mai. Godt over 100 har meldt sin ankomst, men vi har plass til flere!

Ønsker dere ei fin uke, med sol og varme!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**