Ope møte om regional transportplan

Fylkestingsgruppa arrangerer møte om regional transportplan på Gamle Rådhus i Bergen onsdag 2. mai.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


I førre veke blei framlegget til Regional transportplan for Hordaland fylkeskommune sendt ut på høyring. Fylkestingsgruppa inviterer folkevalde, tillitsvalde og andre interesserte frå Bergen og omegnskommunane til ope møte om høyringsutkastet.

På møtet vil gruppeleiar og fylkesvaraordførar Mona Hellesnes, og nestleiar i samferdselsutvalet Alf Helge Greaker halde innleiingar om innhaldet i høyringsutkastet. Utkastet kan du finne her.

Møtet er i formannsskapssalen i Gamle Rådhus i Bergen, startar klokka 1900 og vil vare i cirka to timar. Ta kontakt med gruppesekretær for fylkestingsgruppa, Sindre Horn, på tlf 932 54 897 eller mail [email protected] om du lurar på noko.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**