Barnehagen på Staup får penger til uteområde

Barnehagen på Staup får penger til opprusting av uteområdet. Det ble kom fram i formannskapet i går etter spørsmål fra Venstres Karl M. Buchholdt. Det blir også tildelt penger til oppvekstsentrene på Halsan og Frol. Hvilke tiltak blir iverksatt for å sikre opprusting av uteområdet til barnehagen på Staup var spørsmålet fra Buchholdt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Karl Meinert Buchholdt

Foto: Fotograf Hattrem

-Barnehagen er nylig flyttet. Det har foregått utbedringer på selve bygget, men det har ikke skjedd noe i forhold til uteområdet, noe det åpenbart er behov for, sier Buchholdt.

I budsjettet for 2012 er det satt av 1 million kroner til opprusting av uteområder. Barnehagen på Staup vil bli tildelt cirka 350 000 kroner til opprusting av uteområdet. -For de store barne har Staup mye å by på, men det er ikke et egnet uteområde for de minste. Derfor synes jeg nå at det er positivt at saken løser seg, sier Buchholdt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**