Gratulerer med dagen!

Det er en stor glede å kunne gratulere alle innbyggere i Sør-Fron med et nytt politisk parti med sosial liberal politikk som et nytt alternativ til de etablerte partier og bygdalisen. På stiftelsesmøtet den 14. mai ble Lars Kristian Dalen valgt til leder av Sør Fron Venstre!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Etter en lang periode uten Venstre representasjon i Sør Fron har det endelig lykkes å danne lokallag, det betyr at vi nå kun mangler fire kommuner før hele Gudbrandsdalen er dekket med Venstre lag. Etableringen av lokallaget er en milepæl i arbeidet med å bygge opp Venstre til å gjøre et brakvalg i 2013.
Vi gratulerer Lars Kristian Dalen med vervet som leder, og Nils Christian Steig som politisk nestleder/sekretær.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**