Venstre varsler mistillitsforslag

Troms Venstre varsler mistillitsforslag mot sittende fylkesrådsleder etter den uakseptable prosessen foran utsalget fra Troms Kraft til svenske Jâmtkraft i Østersund.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


PM
Fra Troms Venstres fylkestingsgruppe ved Roar Sollied.
Tel 90612324

Mistillit til fylkesrådslederen

Troms Venstre varsler mistillitsforslag mot Fylkesrådsleder etter uakseptabel forvaltning av eierskapet i Troms Kraft. -Vi kan ikke ha en situasjon der den største eieren spiller ut den andre foran et av de mest skjellsettende tiltak i det folkeeide selskapets historie, sier gruppeleder Roar Sollied. Fylkestinget har ikke vært informert om den alvorlige uoverensstemmelsen mellom eierne og heller ikke hvor alvorlig økonomisk situasjon selskapet faktisk skal ha stått i det siste halvåret før indrefileten av selskapet ble solgt ut av landet. Fylkesrådsleder må ta ansvar for den situasjonen eierne og selskapet er kommet i.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**