Åpent møte om torg på Grefsenplatået

Nordre Aker bydel inviterer til folkemøte mandag 25. juni klokken 18 i Trikkehallen, Midtoddveien 12.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Åpent møte om torg på Grefsenplatået

Byrådet har bevilget 4 millioner til å utvikle torg og møteplass på Grefsenplatået. Nordre Aker bydel inviterer nå til folkemøte i Trikkehallen 25. juni klokken 18 i forbindelse med oppstart av planleggingen. Erik Borge Skei (V) er møteleder og leder i styringsgruppen.

“Målet nå er å få innspill fra potensielle brukere på hvordan vi kan utvikle et best mulig torg, sikre trafikksikre løsninger for skolebarn og kanskje også gjøre Grefsenveien til en enda triveligere gate”, sier Erik Borge Skei (V) som også er leder i MPS-komiteen i bydelen.

Naboer, Grefsen- og Kjelsåsbeboere, politikere, bydelsadministrasjonen og aktuelle etater er invitert spesielt. Det blir lagt frem skisser med konkrete muligheter, samt innlegg blant annet bydelsadministrasjonen og Bymiljøetaten.

“Grefsenplatået ligger helt sentralt på Grefsen/Kjelsås. Dette kan bli en fantastisk møteplass som mange får glede av. Vi håper på et godt møte som en oppstart av denne prosessen”, sier Skei.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**