Byvandring med Gamle Oslo Venstre

Tirsdag 26. juni arrangerer styret i Gamle Oslo Venstre byvandring med Espen Ophaug. Espen er nestleder i Byutviklingskomiteen, og vil snakke om hvordan vårt nærmiljø vil se ut i fremtiden.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Dato: Tirsdag 26 juni
Tid: 18.00
Oppmøte: Trikkestoppet ved St. Halvards plass

Byvandringen er åpen for alle. Det er mye på gang i Gamle Oslo: Bjørvika er i støpeskjeen, det planlegges ny togtrasé inn til Oslo S og omlegging av trikkelinjen rundt Middelalderparken, og hva skjer egentlig med Hollenderkvartalet? Vi vet det er stor interesse for byutvikling blant beboere i bydelen. Dette er en mulighet til å sette seg inn i hva som rører seg av fremtidige planer i Gamlebyen. Espen er også lydhør for våre meninger, og kan ta med seg synspunkter videre til Bystyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**