Skjenketillatelse til fremtidsrettet sykehjem

Om enhetsleder Per Kristian Andersen tilpasser driften ved Frydenborgsenteret til fremtidige brukergrupper vet vi ikke, uansett vedtok et enstemmig bystyre torsdag gi Risørs omsorgs-senteret skjenkebevilling for øl og vin i kafeteria, trimrom og baren! Av hensyn til beboerne ble skjenketiden fra kl 1200 til 2100.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Beboerne i Frydenborgsenteret kan nyte en øl eller et glass vin i kafeteria, trimrom og i baren.

Beboerne i Frydenborgsenteret kan nyte en øl eller et glass vin i kafeteria, trimrom og i baren.
Foto: Jan Einar Henriksen

Bystyret sa totalt ja til 20 skjenkebevillinger da de torsdag behandlet skjenkesøknader for neste fire års periode. Med unntak av søknaden fra Havgløtt kafé som ble vedtatt med 15 mot 14 stemmer (se egen sak på Venstres hjemmeside) ble de øvrige 19 søknadene om skjenkebevilling enstemmig vedtatt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**