Få med deg Venstres nasjonale sommersamling på Fevik i helga

I dobbeltrollen som ordfører i Grimstad og sentralstyremedlem i Venstre, er det en glede å invitere alle interesserte til å få med seg litt av Venstres nasjonale sommersamling på Strand Hotel Fevik i helga, sier Hans Antonsen. Sommersamlingen, som arrangeres for første gang, inkluderer også en fest på Tromøya på fredag og et felles opplegg med Unge Venstres sommerleir på Hove på deler av lørdagen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Grimstad

Foto: Arne Kr Ekra

– At Grimstad er valgt som Venstres sommersted, er ikke noe jeg har måttet foreslå eller mase meg til — det er alle de andre i sentralstyret som vil hit. De mener kanskje som Knut Nærum sier til Agderposten i dag: “For meg er det her det er sommer. Alt annet blir bare bleke imitasjoner av sommeren i Grimstad.”

Programmet for samlingen finner du her. Alt er gratis (med mindre du vil overnatte). Av hensyn til planlegging av måltider og transport, setter vi likevel pris på en tilbakemelding [email protected]. Du må gjerne ta med deg hvem du vil — samlingen er åpen for alle.

Velkommen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**