– Venstre har løsningene på kollektivproblemene

Raumnes dedikerte hele lederen i gårsdagens avis til Nes Venstres kollektivpoltikk.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


– Venstre har virkelig løsningene på kollektivproblemet, men utfordringen er at de ikke har makten til å gjennomføre dem, skriver redaktøren etter å ha ramset opp Venstres forslag for Kongsvingerbanen: regiontog lokaltog, flere krysningsspor, utbedring av kurver og lengre plattformer.

– Vi ønsker så gjerne at Venstres jernbaneplan kunne latt seg realisere. Det blir maktpåliggende i framtida at vi kan få ned presset fra biltrafikken i Osloområdet. Med regiontog som bruker drøye halvtimen mellom Årnes og Oslo, vil langt flere la bilen stå, skriver avisa på lederplass.

Lokaltog ved Årnes stasjon

Lokaltog ved Årnes stasjon

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**