Fullstappa Drømmeplassen i lokal ungdomsdebatt i Arendal

68 frammøtte hørte på de fem lokale ungdomspolitikerne Jacob Handegard (Unge Venstre),

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Kåre Gunnar Fløystad, Cecilie Larsen, Jacob Handegard, Atle Thorbjørnsen og Joakim Andersen etter ungdomsdebatten i Arendalsuka onsdag.

Kåre Gunnar Fløystad, Cecilie Larsen, Jacob Handegard, Atle Thorbjørnsen og Joakim Andersen etter ungdomsdebatten i Arendalsuka onsdag.
Foto: Jan Kløvstad

Cecilie Larsen (Unge Høyre), Atle Thorbjørnsen (AUF), Joakim Andersen, (Krfu) og Kåre Gunnar Fløystad (Senterungdommen) og landsleder Himanshu Gulati (Fpu) på Drømmeplassen i Arendal onsdag kveld. Venstre var vertskap for debatten, som handla om hvordan ungdomspartia til at Arendal skal være om ti år, hvordan ungdommen skal bli hørt og få innflytelse i Arendalspolitikken og hvilke saker som er spesielt viktige for hver enkelt debattant og parit. Viktige emner i debatten var kamp for bedre levekår, bedre skole, samferdselspolitikk for tryggere veg og bedre kollektivtilbud, grønne lunger i sentrum og store forventninger til at den nye Sam Eydes videregående skole vil heve kvaliteten og gjøre praktiske fag mer attraktive. Debattleder var Jan Kløvstad, fylkessekretær i Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**