Folkeaksjon!

Bli med på folkeaksjon for sikring av Askøybroen mot ytterligere selvmordsforsøk på førstkommende Torsdag!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Askøybroen

Foto: Ukjent

Askøybroen er Askøy kommunes mest kjente kulturminne, men dessverre assosierer mange mennesker denne vakre konstruksjonen med fortvilelse og sorg. I flere år har mennesker som lider av psykiske/fysiske lidelser valgt å ende sine liv fra broen; en statestikk som dessverre bare har økt med årene.

For å belyse denne tragiske problemstillingen, samt vise solidaritet, oppforderer Askøy Venstre alle sine medlemmer til å delta i en folkeaksjon førstkommende Torsdag (30.08.12). Aksjonen vil starte kl.19.00 med samlet oppmøte ved Rema 1000 i Holmedalen (Kleppestø). Fra dette oppmøtet vil man gå samlet i en “gå sakte aksjon” fra Rema 1000 til enden av Askøybroen.

Askøy Venstre håper å se deg i aksjon førstkommende Torsdag (30.08.12) ved Rema 1000 Holmedalen kl.19.00! – Husk refleksvest!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**