Mandag asfalteres Kirkegata og Prestegata

Denne uken gjenopptas arbeidene i Prestegata og Kirkegata, og mandag neste uke legges det ny asfalt. Det er det nok mange som har ventet på, både besøkende og beboere i området, for gjennom sommeren har det vært så som så med mye støv og “vaskebrett” på den gruslagte strekningen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Gateløpet rundt Risør kirke ferdigstilles neste uke.

Gateløpet rundt Risør kirke ferdigstilles neste uke.
Foto: Jan Einar Henriksen

Viktig med oppgradering
Sanering av gamle ledningsnett og oppgradering av gateområdet rundt Risør kirke var nødvendig, og neste uke vil området fremstå som nytt og forhåpentligvis også som mer tilrettelagt for alle brukergrupper med lave fortauskanter og markringer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**