Velkommen til Venstreskolen 2!

Buskerud Venstre arrangerer Venstreskolen 2 i søndre og nordre Buskerud. Vi ønsker alle medlemmer velkommen til politisk påfyll og hyggelig samvær!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Logo

Foto: AKE

Kurset går over tre kvelder og vil finne sted 11. og 18. oktober og 1. nov. i søndre Buskerud, fordelt på kommunene Lier, Ringerike og Drammen. I nordre Buskerud er datoene 6., 13. og 25. september i Gol, Ål, Hol – i foreløpig ukjent rekkefølge. Tidspunkt alle tre kvelder blir kl.17 – 21. Nærmere informasjon om lokaler og kursledere kommer.

Venstreskolen 2 er et kursopplegg som går over 12 timer og som passer både for nye medlemmer og de som har vært med en stund. Du vil få opplæring i tale og debatteknikk, samt praktisk organisasjonsarbeid. Kurset er gratis.

Meld deg på til **OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**