Venstre sikret flertall for IKT-satsning i Haramskolene

Haram kommunestyre gikk torsdag inn for å bruke overskuddet fra byggingen av Søvik-skolen til en 2,4milioners satsning på IKT i Haramskolene. Sammen med Frp og Høyre sikret Venstre også 400.000,- ekstra til såkalte smartboards til de klasserommene som ikke har dette.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 2,8 mill til IKT-satsning i Haramskolene.

2,8 mill til IKT-satsning i Haramskolene.
Foto: Norgesfoto

– I det opprinnelige forslaget var det satt av 2,4mill til en god IKT-satsning i skolene våre, forklarer Venstres gruppeleder Kristian Stråmyr, – men da FrP og Høyre foreslo å bevilge ytterligere 400.000,- til Smartboards så var det ikke noe problem for oss i Venstre å bli med på dette forslaget.

Store forskjeller
Stråmyr mener det har vært en ugunstig forskjell mellom skolene i kommunen.
— Naturlig nok så har de nyeste skolene installert slike interaktive tavler mens de ble ferdigstilte, mens de eldre skolene våre har blitt stående i fortiden. Med denne bevilgningen vil lærerne få et uvurderlig hjelpemiddel i undervisningen så dette vil være et løft for skolene våre, mener Stråmyr.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**