Medlemsmøte om Stortingsvalgprogrammet

Programkomiteen la nylig fram sitt utkast til stortingsvalgprogram for perioden 2013 – 2017. Utkastet er nå sendt til behandling i partiet, og i den forbindelse inviterer Horten Venstre til medlemsmøte med dette som tema 26.9 kl. 18:00 på Kjær Gård.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Vi legger opp til både gruppearbeid og diskusjoner innenfor hvert av hovedtemaene. Dette er en unik mulighet til å sette seg mer inn i Venstres politikk, og til å påvirke det endelige programmet gjennom endrings- og tilleggsforslag.

Gå til arrangementets facebookside her.

Programutkastet kan lastes ned her.

Tid: Onsdag 26.9 kl. 18:00
Sted: Kjær gård

Velkommen!

Venstres programarbeid
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**