Venstreskolen trinn 2

Vi inviterer til Venstreskolen trinn 2, lørdag 13. oktober kl 10.00 – 17.00 på Venstres hus i Møllergata. Venstreskolen trinn 2 er et kurs for medlemmer som har hatt trinn 1 og gir deg en dypere innføring i Venstres politikk, organisasjon, historie og ideologi samt praktisk politisk arbeid.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

 Guro Fresvik

Guro Fresvik

Dette kurset gir deg en mer inngående kjennskap til Venstres politikk, organisasjon, historie og ideologi samt praktisk politisk arbeid som styremedlem eller lokalt folkevalgt. Kurset tar også for seg tale- og debattrening, leserbrevskriving, møteledelse og hvordan man får gjennomslag for politikk både internt i partiet og eksternt.

Guro Fresvik og Daniel Heggelid-Rugaas er innledere på Venstreskolen trinn 2. De er begge styremedlemmer i Oslo Venstre og har hatt en rekke andre verv.

 Daniel Heggelid-Rugaas

Daniel Heggelid-Rugaas

Dag: lørdag 13. oktober
Tid: klokken 10.00 – 17.00
Sted: Møllergata 16.

Kurset er gratis og du melder deg på ved å sende en epost til [email protected]

Vi tar en lunsjpause kl 12.00 med litt mat spandert av Oslo Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**