Høye besøkstall på Haram Venstres hjemmesider

Etter at Haram Vestres styre bestemte seg for å øke satsningen på hjemmesiden sin har laget hatt en enorm økning i antallet besøkende. I september ble sogar lokallagets hjemmesider en av det politiske Norges mest besøkte hjemmesider.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

 Særdeles gode besøkstall for hjemmesiden til Haram Venstre.

Særdeles gode besøkstall for hjemmesiden til Haram Venstre.
Foto: Microsoft

– Bare i september måned hadde vi over 1600 besøk på hjemmesiden vår, kan web-asnvarlig Christian Holstad Lilleng fortelle.
– Det som er ennå mer hyggelig er at det har vært over 1000 unike brukere. Det vil si at man teller hver besøkende en gang, uavhengig av hvor mange ganger vedkommende har vært innom.

Haram Venstre har tatt et bevist valg om å være mer synlige.
– Vi tror at jo mer folk vet om politikken, jo mer ønsker de å engasjere seg. Og jo flere som har en mening, jo bedre løsninger vil vi få for Haram kommune, mener Lilleng

Over 1000 hver måned?
Nå er målet for lokallaget å holde seg jevnt over 1000 besøkende hver måned.
– Det er en kjent sak at de politiske hjemmesidene får en boost like før valgene, men vi ønsker å være synlige også mellom valgene. Vi vil legge ut aktuelle saker fra kommunestyret og utvalgene her i Haram, samtid som vi også vil sette agendaen i kommunen vår, og ikke minst ha med de viktigste nasjonale sakene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**