Anja Berggård Endresen fra Sola innstillt på tredjeplass på Venstres Stortingsliste

Anja Berggård Endresen, gruppeleder i Sola Venstre, er foreslått som tredjekandidat på stortingsvalglisten til Rogaland Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Anja Berggård Endresen forslås som tredjekandidat på Rogaland Venstres liste til Stortingsvalget i 2013. — Anja er dyktig og engasjert. Vi tror hun vil være et veldig godt bidrag til vår valgliste, sier leder av nominasjonskomiteen, May Britt Vihovde.

 Anja Berggård Endresen

Anja Berggård Endresen
Foto: Joachim Steinbru

Endresen er Sola Venstres gruppeleder. Hun sitter i kommunestyre og formannskap i Sola kommune. Anja er også medlem i fylkesstyret i Rogaland. Hun arbeider som lærer i Stavanger.

— Det blir et veldig spennende valg. Jeg er klar for en slik viktig rolle i valgkampen. Venstre skal være et tydelig, liberalt parti som setter folk først i norsk politikk. Venstre har stolte tradisjoner i Rogaland og vi har framtidsrettede løsninger på utfordringene vi står overfor, sier Anja Berggård Endresen.

Iselin Nybø foreslås som toppkandidat
Nominasjonskomiteen har foreslått Iselin Nybø (31) fra Stavanger på førsteplassen. Hun er med i Venstres sentralstyret og har tidligere vært leder i Rogaland Venstre. Nybø er utdannet jurist og jobber i et av regionens advokatfirma.

— Vår ambisjon er å sikre at Rogaland Venstre igjen har noen på Stortinget. Iselin vil være en dyktig talsperson for vårt fylke på Stortinget, samtidig som hun selvsagt vil arbeide for de verdier og politisk standpunkt som Venstre står for. Hun er en erfaren og kunnskapsrik førstekandidat, sier Vihovde.

— Vi har fått satt sammen en god gruppe med dyktige og godt motiverte kandidater. Jeg er overbevist om at disse er gode kandidater for Venstre til Stortinget, sier Vihovde.

Venstre er et liberalt sentrumsparti som vil arbeide for et sosialt og liberalt kunnskapssamfunn hvor folk har frihet og mulighet til å skape sin egen vei til det gode liv, og ikke minst der vi tar ansvar for hverandre og for miljøet.

Se hele den foreslåtte lista

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**