Unge Venstre våkner til liv!

Etter flere år uten aktivitet kommer nå Harstad Unge Venstre ut av dvalen, og stifter nytt lokallag på åpent møte i Formannskapssalen på Harstad Rådhus onsdag 10.oktober kl 20.00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Unge Venstre er vårt ungdomsparti; som arbeider for å fremme en radikal politikk, tufta på en liberal samfunnsforståelse. Unge Venstre har opplevd en formidabel medlemsvekst siste året, og økte i fjor medlemstallet med 61%, og har med dette ca 1600 betalende medlemmer.

Med dette dras også Harstad Unge Venstre opp fra dvalen, og stifter lokallag på åpent møte onsdag 10.oktober kl 20.00 i Harstad Rådhus. Dette er det andre lokallaget i Troms, fra før av finnes det altså kun lokallag i Tromsø.

Initiativtakerne er Even Aronsen og Petter Kristiansen. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dem, og ser fram til godt samarbeid!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**