Krever mer til Ytterøyferga

Venstres gruppeleder i fylkestinget, Andre N. Skjelstad, krever at utvidet fergetilbud til Ytterøy blir prioritert i forbindelse med at fylkeskommunen fikk 50 millioner kroner ekstra over statsbudsjettet som de ikke hadde budsjettert med på forhånd. -Styrking av Ytterøyferga og revidering av fylkeskommunale kuttplaner er viktige tiltak for Nord-Trøndelag, mener Skjelstad.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

André N. Skjelstad

Foto: Rune Kongsro

Innføring av et bedre fergetilbud vil være et tiltak som vil ha stor betydning for befolkningen på Ytterøy og fastlandet, sier Skjelstad.

-Ytterøy er i dag et øysamfunn med cirka 500 fastboende, ligger i et vekstområde, og har et stort arbeidsmarked bare en halvtimes fergereise unna. Ytterøy har ingen alternativer til fergetransport gjennom for eksempel omkjøringsveier eller hurtigbåt. Derfor bør Ytterøy få et bedre fergetilbud, avslutter Andre N. Skjelstad.

Les også:
Posisjonen holder ytterøyningene varme

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**