Stortingsvalget 2013 nærmer seg

Og da ønsker vi at våre velgerne skal fortelle oss hvem vi vil satse på i Rogaland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Som tidligere annonsert avholder vi et medlemsmøte for å velge delegater til nominasjonsmøtet for stortingsvalglista fra Rogaland Venstre. Dette møtet finner sted mandag 29. oktober kl 1800 på Servicesenteret. Haugesund Venstre har 5 delegater — antall betalende medlemmer er en del av grunnlaget for hvor mange delegater vi har, så hvis det er noen som trenger motivasjon til å betale kontingenten så har dere en her. Vi får nok også en diskusjon om hvilke kandiater vi bør støtte, men som tidligere nevnt har vi tradisjon i Venstre for å la delegatene stemme etter egen overbevisning.

PS
Selve nominasjonsmøtet finner sted på Thon hotell Maritime i Stavanger lørdag 10. november 2012.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**