Fylkesårsmøtet 2013 holdes på Rica Rock City Hotel i Namsos

Fylkesstyret har bestemt at fylkesårsmøtet blir avholdt på Rica Rock City Hotel i Namsos. Møtet avholdes 8. og 9. februar 2013. Hotellet ligger i tilknytning til Rock City – et ressurssenter for profesjonell musikk og et opplevelsessenter for trønderrock.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**

venstrelogo

Foto: venstre

Venstres fylkesårsmøte vil i tillegg til ordinære årsmøtesaker også ta for seg behandlingen av forslag til stortingsvalgprogram for perioden 2013-2017. Vi kommer tilbake med mer informasjon om fylkesårsmøtet på et senere tidspunkt.

Rica Rock City Hotel er et fullservicehotell med interiør som gjenspeiler rocken både på rommene, i møterommene, i restauranten og ellers i alle fellesområder. Rica Rock City Hotel er landets eneste rockehotell hvor konseptet er basert på trønderrockens historie. Hotellet har en fin beliggenhet nesten nede i sjøkanten midt i byen med praktfulle omgivelser. Hotellet og Rock City har tette bånd og knyttes fysisk til hverandre via en glassgang.

Hotellet er miljøsertifisert etter verdens strengeste krav innen hotellbransjen og bærer miljømerket Svanen.

Les mer om:
Rock City
Rica Rock City Hotel

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**