Irene, Kine, Øystein og Jonas til Landsmøtet

Fire fra Tromsø er i delegasjonen fra Troms til Landsmøtet i april som skal være med å lage nytt stortingsvalgprogram.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**

Irene Dahl

Foto: Erik Iversen

Fylkesårsmøtet valgte i helga seks utsendinger i tillegg til fylkesleder Øystein Nilsen. Tre av dem er fra Tromsø, og det er stortinglistas første og tredjekandidat, Irene Dahl og Kine Johansen, samt byråd Jonas Stein. Sistnevnte har vært med flere år allerede både for Troms V, Landsstyret og Unge Venstre.

Øystein Nilsen har faktisk vært utsending både for Nordland og Troms Venstre. Han har tidligere vært folkevalgt i Tjeldsund, men er nå vara til kommunestyret i Tromsø. -Det er spennende å ha en sentrumskandidat fra Tromsø når de andre toppkandidatene fra byen er fra SV og FrP. Det kan kanskje gi noen ekstra stemmer, men viktigst er at vi har den beste politikken i bærekraftig balanse mellom vekst og miljø, sier Øystein Nilsen.

Tromsø Venstre har nesten halvparten av medlemmene i fylkeslaget, noe som tilsvarer folketallsforholdet.

De øvrige delegatene er andrekandidat Jan Fjellstad fra Harstad, Jasmin Agovic-Nordaas fra Lenvik og Hege Soubeyrat Gjerdrum fra Målselv. De kan få følge av noen observatører/reserver. Tilsammen er det ca 230 delegater på landsmøtet, foruten gjester, administrasjon og presse.

Du kan følge alle på Venstres web-TV.

Bildet: Stortingskandidat og lokallagsleder Irene Dahl.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**