Årsmøte 2013 den 5 april kl 1900 på Gjestestua

Leder Gunnar Kvaal melder om årsmøte i Balsfjord Venstre på Vollan Gjestestue fredag 5. april kl 19:00.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**


Balsfjord Venstre har ikke representanter i kommunestyret denne perioden, men satser på ny liste om to år. I år er det riksvalg, og Balsfjord Venstre vil også bidra til at Troms Venstre får en representant på Stortinget, 40 år etter Helge Jakobsen.

Vi venter besøk fra Troms Venstre.

Har du lyst å lære mer om hva Venstre står for, eller har du noen lokale saker du vil fremme? Ta kontakt og møt opp for kaffe, kaker og en god prat. Du trenger ikke være medlem for å komme, bare for å stemme. Men har du lyst å være med på laget, sjekk innmeldingssida som du finner på menyen til Troms Venstres hjemmeside.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 10 år siden.**